• Google+
  Google+
 • Facebook
  Facebook
 • Twitter
  Twitter
 • E-Mail
  E-mail

Mi is ez itt?

Az AndroidApps.hu elsődleges célja, hogy részletesen bemutassa az Android platformra megjelent alkalmazásokat. Nem célunk alkalmazás-adatbázisként működni, inkább a minőségre, részletességre és alaposságra szeretnénk törekedni a leírásokkal. Természetesen mint minden oldalt, az AdroidApps.hu-t is az olvasók teszik élővé, tehát örömmel fogadunk mindenféle építő kritikát, tippet, javaslatot az oldallal kapcsolatban. Mindenek felett pedig a legfontosabb, hogy hasznos tartalommal töltsük meg az oldalt.

A QR-kódokról

nullAz egyes cikkekben található QR-kódok használatához szükség lesz a Barcode Scanner-re, vagy bármilyen hasonló vonalkód-olvasó alkalmazásra a telefonon, amivel a QR-kódot beolvasva egyből az Android Marketre juthatsz, hogy letölthesd az alkalmazást.

Fejlesztőknek

Szeretnénk teret adni a hazai fejlesztőknek is, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy minél több magyar fejlesztésű Android alkalmazás legyen elérhető, ezért ha fejlesztő vagy, és szeretnéd bemutatni az általad készített alkalmazást, hogy még többen megismerhessék azt, küldd el a leírást a fejleszto@androidapps.hu címre, mi pedig megjelentetjük az oldalon.

Amennyiben bármi egyéb okból szeretnél velünk kapcsolatba lépni, akkor írj emailt az info@androidapps.hu címre, vagy hagyj üzenetet Facebook oldalunkon.