• Google+
  Google+
 • Facebook
  Facebook
 • Twitter
  Twitter
 • E-Mail
  E-mail

Zenéljünk látványosan – N7 Music Player

A címben rejlő enyhe ellentmondás nem véletlen. Bár Androidra eddig is rengeteg médialejátszó készült, mégis érdemes egy pillantást vetni az N7 Music Player nevű, napokban megjelent alkalmazásra, ugyanis a fejlesztők látványos kezelőfelülettel, és érdekes effektekkel látták el. Bár maga az alkalmaztás még béta stádiumban van, már letölthető a Marketről, és érdemes egy pillantást vetni rá, mert már most ígéretesnek tűnik.

 

A kezelőfelület sok izgalmas újítást tartalmaz az eddig látott legtöbb zenelejátszóhoz képest, így például a zenék közötti keresgéléshez kapunk egy blogos címkefelhőhöz hasonló nézetet, ahol a telefonon található előadók láthatók, attól függő méretben, hogy adott előadótól mennyi zenét tárolunk. Ebből egy pillantásra megállapítható a zenei ízlésünk is 🙂 A feliratokból kétujjas nagyítással közelítve előbukkannak a borítók, amiket manuálisan, vagy automatikus kereséssel és letöltéssel is beállíthatunk. Elmondani sem könnyű, és persze a látvány a lényeg, így inkább itt egy videó, ami önmagáért beszél, és elég jól végigmutogatja a jelenleg is elérhető funkciókat:

A fenti videóból is látható, hogy érdekes dolgokkal rakták tele a fejlesztők az N7 Music Playert, és a sok funkció valószínűleg csak jobb és több lesz, ha az alkalmazás kinövi a béta fázist. Ahogy az a lejátszó indításakor látható, a PowerAMP-hoz hasonlóan az N7 lengyel fejlesztői is azt az utat választották, hogy egy ideig ingyenesen használható, majd a fizetős aktivátorral lehet tovább használni. Mivel még a tesztüzem tart, és nincs fizetős rész, arról sincs infó, hogy mennyibe fog kerülni az aktiválás, de az eddigi működést elnézve, érdemes lesz készíteni a bankkártyánkat. Addig is íme néhány kép az alkalmazásból:

Előadók felhőben Albumok Lejátszási lista

Zúzás, az van Extra funkciók

Név: N7 Music Player
Honlap: http://www.n7mobile.com/
Ár: ingyenes (később fizetős aktiválás)
Értékelés: 4,7
 • Share