• Google+
  Google+
 • Facebook
  Facebook
 • Twitter
  Twitter
 • E-Mail
  E-mail

Box – új kliens és ajándék tárhely

A fájljaink tárolása lassan, de biztosan átkerül a felhőbe, vagyis a különböző internetes tárhelyekre. A Dropbox már régi játékosnak számít ezen a területen, elég elterjedt is, sok más alkalmazás használja ki az online tárhely előnyeit. Az online tárolás elterjedésével azonban sorra jelennek meg a hasonló szolgáltatások, mint pl. a SugarSync vagy a Box, illetve az ezekhez kapcsolódó mobil alkalmazások. Most a Box nevű szolgáltatás egy korlátozott ideig tartó akció keretében 50 GB-os helyet biztosít ingyen az Androidos alkalmazás letöltőinek.

A Box már egy ideje jelen van az online tárhelyek terepén, de most komoly ráncfelvarrást végeztek az Androidos kliensen a Google nemrég kiadott design-irányelvei alapján. Az eredmény látványos; szépen működő, egyszerűen kezelhető alkalmazást kaptunk. Sajnos a Dropbox-szal ellentétben az asztali gépre szánt kliens használatához már legalább Business előfizetés kell.

 50 GB ;)

 

Az igazán érdekes része a Box megújulásának azonban az az akció, aminek nyomán az alap 5 GB-os tárhely helyett 50 GB-ot kapunk, illetve a legnagyobb feltölthető file méret is 100 MB az alap 25 MB helett. Persze ezt is lehet fokozni, egészen a korlátlan tárhelyig, de már csak pénzért. Az akció március 23-ig tart, tehát ha eddig letöltitek, és felhasználói fiókot hoztok létre, akkor véglegesen megkapjátok az 50 GB-nyi tárhelyet. A tárhelyünk tartalmát ezután a Box weboldalán is elérhetjük, illetve kezelhetjük.

 

Név: Box
Honlap: http://www.box.com
Ár: ingyenes
Értékelés: 4,2
Értékeld a bejegyzést:
GyengeElmegyNem rosszTetszikNagyon jó (még nincsenek szavazatok)
Loading...
 • Share