• Google+
  Google+
 • Facebook
  Facebook
 • Twitter
  Twitter
 • E-Mail
  E-mail

Találkozzunk – jön a 2. Android Meetup!

Korábban a MeetOFF csapatával karöltve, a nemzetközi törölközőnapon került megrendezésre az első Android Meetup, aminek keretében elmélyülhettünk az Android világában, kicsit közelebbről megismerve fejlesztőket, és a munkájukat, illetve az Android alkalmazásokkal kapcsolatok kérdésekre kaphattunk választ. Most, a nyár derekán újra itt az idő, hogy összejöjjünk, meghallgassuk a meghívottakat, és ezáltal még többet tudhassunk meg kedvenc mobil operációs rendszerünkről.

A második Android Meetup-nak ezúttal az Eiffel téri U26 ad helyet, ide várjuk az érdeklődőket, és mindenkit, aki szeretne eltölteni egy estét Android fejlesztőkkel és felhasználókkal. Többek között szó esik majd a felhasználói felület (User Interface, vagy röviden UI) kialakításának titkairól, amibe a UStream fejlesztői avatnak be minket, illetve találkozhattok a Telenor Androideák nevű alkalmazás-ötletpályázat egyik nyertesének megvalósított alkalmazásával, a Kétkerék készítőjével, valamint a Telenor képviselőjével is, akik háttérinformációkat tárnak elénk a projekttel kapcsolatosan.

A többi előadó legyen meglepetés, de annyi bizonyos, hogy június 30-án, csütörtökön 19 órától érdemes benézni az U26-ba, ahol elbeszélgethettek a fejlesztőkkel, weboldalak készítőivel rajongásunk közös tárgyáról, az Androidról. A helyszín korlátozott befogadóképessége miatt érdemes regisztrálni a Meetup oldalán. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Értékeld a bejegyzést:
GyengeElmegyNem rosszTetszikNagyon jó (még nincsenek szavazatok)
Loading...
 • Share