• Google+
  Google+
 • Facebook
  Facebook
 • Twitter
  Twitter
 • E-Mail
  E-mail

A világ újságai egy helyen – PressReader

A mai mobileszközök terjedésével egyre gyakrabban kerül szóba a nyomtatott sajtótermékek szerepe. Sokan már temetik a papíralapú olvasnivalókat, és úgy gondolják, hogy az elektronikus tartalomfogyasztás végleg a háttérbe szorítja azokat. Akárhogy is van, egyelőre nem lehet kikerülni a nyomtatott sajtót, és inkább valami okos középutat kell találni, hogy minél szélesebb réteghez jusson el a tartalom, függetlenül attól, hogy eredetileg milyen médiumon jelent meg. Ezt a vonalat képviseli a nemrég megjelent PressReader nevű alkalmazás, aminek segítségével 93 ország több, mint 1700 újságját olvashatjuk egy helyen – a mobil készülékeinken.

A PressReader egy szépen kivitelezett olvasó alkalmazás, amiben előfizetéses rendszerben olvashatjuk a legkülönbözőbb lapokat. Az újságok között országok, nyelvek és frissesség szerint kereshetünk, illetve kedvenceket is megjelölhetünk. Ha a beállításokban engedélyezzük a háttérben történő letöltést, akkor az újság megjelenésekor az alkalmazás egyből letölti a friss számot. A PressReader-ben 19 Magyarországon megjelenő napilap is megtalálható.

Országonként válogathatunk További rendezési lehetőségek

Az alkalmazás letöltésekor lehetőséget kapunk 7 szám ingyenes letöltésére. Ily módon kipróbálhatjuk hogy milyen is, amikor a mobilunkra érkezik a friss olvasnivaló. Ha ezt elhasználtuk, akkor két lehetőség áll rendelkezésünkre. Az alkalmi újságolvasók, akik néha egy-egy számot szeretnének megkapni, azoknak lehetőségük van egyenként 99 centért letölteni a kívánt kiadványt. Aki viszont rendszeresen olvasna újságot ebben a formában, az havonta nem egészen 30 dollárért teheti ezt meg, ami valamivel kevesebb, mint 6000 Ft.

Magyarországi napilapok Letöltött lapszám

A kétféle előfizetést a PressReader weboldalán kezdeményezhetjük, és akár minden nap friss újság érkezik a telefonunkra. Az újságok teljesen megegyeznek a nyomtatott változattal, minden oldalt külön láthatunk, és bár a telefonokon is kényelmesen olvashatók, a legjobb élményt mégis csak egy tableten nyújtja az alkalmazás.

Bélyegkép-nézet A nyomtatott változattal azonos

Név: PressReader
Honlap: http://www.pressreader.com/
Ár: Ingyenes
Értékelés: 3,2
 • Share