• Google+
  Google+
 • Facebook
  Facebook
 • Twitter
  Twitter
 • E-Mail
  E-mail

Flipperre fel! – Pinball Deluxe

A flipper soha nem megy ki a divatból, legfeljebb átköltözik a játéktermekből a zsebünkbe. Vannak, akik mesteri szinten művelik, vannak, akik csak a látvány és a hangok miatt szeretik, de senki nem marad közömbös egy flipper mellett. A mobiltelefonon játszható változatnak pedig, azon kívül, hogy nem nyeli el az aprópénzünket, megvan az az előnye is, hogy bárhova magunkkal vihetjük. Tegnap óta Androidon is van egy olyan flipper, amivel garantáltan órákat fognak elütni a játék szerelmesei.

A Pinball Deluxe mindennel rendelkezik, ami egy jó flipperezéshez kell. Három különböző tematikus pálya, remek hangeffektusok, csodaszép grafika, és külön ráadás, hogy ha a pályák rejtett zugaiba találunk, akkor fent, a led-sort utánzó részen minijátékokat is játszhatunk. A játék irányítása egyszerű, a kijelző bal- és jobb alsó sarkait megérintve mozgathatjuk a karokat, és bárhol hosszan nyomva indíthatjuk a golyót.

Akinek a telefonján nem kapacitív gombok vannak, azoknak még egyszerűbb ezeket használni, hiszen egy fizikailag benyomható gombbal jobban érezhetők a karok, és ha már az érzésnél tartunk, a Pinball Deluxe rezgő visszajelzésekkel teszi még élethűbbé a játékot. Ahogy a képeken is látszik, a grafika valóban szépre sikerült, és külön előny, hogy 2.1-es Android verziótól felfelé használható, sőt, akinek van a keze ügyében egy tablet, az a nagyobb kijelzőn egyszerre többet is láthat a pályákból. További pozitívum, hogy a szép grafika ellenére nem kell hozzá erős hardver. A jelenleg tesztelésre nálam lakó LG Optimus One a maga 600 MHz-es processzorával is akadásmentesen viszi a játékot.

A Pinball Deluxe ingyenesen letölthető az Android Marketről, amiért cserébe reklámcsíkot kell elviselnünk a kép szélén, de a játék közben ez nem annyira zavaró, hiszen úgyis mással leszünk elfoglalva 🙂 Az elért pontjainkat a Scoreloop közösségi játékszolgáltatás segítségével meg is oszthatjuk.

Név: Pinball Deluxe
Honlap: http://www.pinballdeluxe.com/
Ár: Ingyenes
Értékelés: 4,7
 • Share