• Google+
  Google+
 • Facebook
  Facebook
 • Twitter
  Twitter
 • E-Mail
  E-mail

Nyerj egy belépőt a Mobile Developers Day-re!

2010.december 8-án, szerdán kerül sor a Mobile Developers Day nevű konferenciára, ahol betekintést nyerhetünk a mobil eszközök és platformok világába, szakemberek mondják el tapasztalataikat a fejlesztéssel, és az ennek során jelentkező kihívásokkal kapcsolatban. Mindenek előtt azoknak a fejlesztőknek érdemes ott lenni, akik szeretnék kihasználni a mobil platformok gyors fejlődésében rejlő lehetőségeket, illetve a cégeknek, akik a rendezvényen könnyedén megtalálhatják projektjeik megvalósításához a megfelelő partnereket. Ezen kívül a szervezők szívesen látják azokat az érdeklődőket is, akiknek fontos, hogy naprakész információik legyenek a mobil fejlesztés területéről.

Szó lesz az egyes platformokra történő fejlesztésről, illetve a platformok közötti fejlesztés kihívásairól is. A konferencia remek alkalmat kínál arra is, hogy megismerkedjünk a mobil fejlesztés magyarországi szereplőivel, és hasznos tanácsokkal gazdagodjunk az Android, az iOS, a Windows Phone 7, a Samsung Bada és a Symbian platformokra fejlesztőktől. A konferencia részleteiről itt olvashattok. A belépő ára 3500 Ft, de most egy szerencsés olvasónk ingyen jelen lehet a Mobile Developers Day konferencián. Részletek a folytatás után.

Az szervező IDG jóvoltából most egy szerencsés olvasónknak lehetősége nyílik, hogy jelen legyen a konferencián. Ehhez nem kell mást tennetek, mint twitteren terjeszteni az igét, vagyis RT-zni ezt a rövid cikket az alul található retweet gombbal, és az üzenethez hozzáfűzni az #androidmdd hashtag-et. A határidő 2010.12.05. vasárnap 18:00 óra. Az addig megjelent RT-k írói közül véletlenszerűen kisorsolunk egyet, aki díjmentesen beléphet a konferenciára.

Kérlek benneteket, hogy twitter account-onként csak egy RT-t küldjetek, legyen tiszta a játék. Csak a direkt RT-k számítanak, tehát ha más RT-jét külditek tovább, az nem számít, illetve csak a megfelelő hashtag-es twiteket vesszük figyelembe. A nyertessel még vasárnap este felveszem a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket. Sok szerencsét!

 • Share