• Google+
  Google+
 • Facebook
  Facebook
 • Twitter
  Twitter
 • E-Mail
  E-mail

Újabb sikerjáték érkezhet Androidra

Azt hiszem, sok fejlesztő megirigyelhetné a Rovio sikerét, amit múlt héten az Angry Birds kiadásával elért. A dühös madarak rekordgyorsasággal, két nap alatt több mint kétmillió letöltéssel katapultáltak a letöltési toplista élére. Most, a Phandroid jelentése szerint újabb játék neve bukkant fel, ami az iOS készülékeken aratott sikerei után az Androidra is készül. A Cut The Rope az Angry Birds-höz hasonló letöltési számokat produkált az iTnues-on, és a legújabb hírek szerint lesz Androidos változata is.

A Zeptolab által fejlesztett játék is egy logikai játék, lényege, hogy az Om Nom nevű, mindig éhes lényt kell egy zsinóron lógatott cukorkával megetetni, és ehhez fel kell használni a fizikát, a pályán található segédeszközöket, illetve ki kell kerülni az akadályokat. Egyszerűen hangzik, de az eddig látott képek és videók alapján (élőben még nem találkoztam a játékkal) nagyon látványos és jó időtöltés.

A Cut The Rope-ot a Phandroid szerint egy nap alatt egy millióan töltötték le az iTunes-ból, ami kísértetiesen hasonlít arra, amit a Rovio produkált az Angry Birds Androidos megjelentetésével. A fejlesztők bevallása szerint tervezik az Androidos változat megjelentetését is, de pontos kiadási dátumot még nem tudnak adni. Az viszont már most biztosnak látszik, hogy ha a játék kiadója, a Chillingo Ltd. jól bánik a játék eddigi sikereivel, akkor hamarosan újabb letöltési rekordokat láthatunk az Android Marketen. Abban pedig csak reménykedhetünk, hogy a Chillingo fél szemmel azért odafigyelt a GetJar szervereinek elhasalására, amit az Angry Birds letöltései okoztak, és tanul az esetből.

 • Share