• Google+
  Google+
 • Facebook
  Facebook
 • Twitter
  Twitter
 • E-Mail
  E-mail

HD játékok ingyen a Gameloft-tól

A korábban bejelentett új licenszelési technológia ellenére továbbra is jelentős mennyiségű alkalmazás és játék jelenik meg az Android Market berkein kívül is. A jól ismert játékfejlesztő, a Gameloft is amellett döntött, hogy a Markettől függetlenül kínálja játékait, ráadásul most ingyen kipróbálható több HD minőségű játékuk is. Annyit kell tennünk, hogy ellátogatunk a Gameloft oldalára, ahol olyan játékokat próbálhatunk ki, mint például az Asphalt 5, a N.O.V.A. vagy az Assassin’s Creed.

Mielőtt nekiállnánk a letöltésnek, pár dologra oda kell figyelnünk. Először is, ezek a játékok komolyabb hardvert kívánnak az akadálymentes futáshoz, tehát ne lepődjünk meg, ha a kisebb teljesítményű processzort használó telefonokon nem lesz igazán tökéletes a játékélmény.

Másrészt a Gameloft oldaláról letölthető telepítők már önmagukban 3-6 MB méretűek, tehát már itt érdemes gondolni a megfelelő adatkapcsolatra, és lehetőleg WiFi hálózaton letölteni ezeket. A folytatás pedig még ennél is nagyobb adatforgalmat kíván meg, ugyanis a letöltött telepítők elindítása után a játék adatainak letöltése következik, ami például az Assassin’s Creed letöltése esetén 161 MB. Ezt az adathalmazt természetesen az SD kártyára tölti a telepítő, tehát az alkalmanként elég szűkös beépített memória miatt nem kell aggódnunk.

A letöltéshez válasszuk ki az oldal jobb felső szélén a mobilszolgáltatónkat, telefonunk típusát, valamint a telefonszámunkat. Az OK-ra kattintva kapunk egy sms-t, amiben ott a letöltési link. Ezt kiválasztva egyből elindul a letöltés, és telepíthetjük a játékot. Ha a letöltéseken és telepítésen túlvagyunk, akkor nincs más hátra, mint elmerülni a játékban.

 • Share