• Google+
  Google+
 • Facebook
  Facebook
 • Twitter
  Twitter
 • E-Mail
  E-mail

Hátterek és csengőhangok a Zedge-től

Aki szereti egyedivé tenni a telefonját, annak rengeteg lehetősége van ezt megtenni egy Androidos készüléken. A lehetőségek skálája elég széles az alternatív homescreen-ektől az egyedi ikonkészleteken és widgeteken keresztül az interaktív hátterekig. Az olyan alapvető módosítások is idetartoznak, mint az egyes eseményeket jelző hangok, vagy a saját háttérképek is. Ez utóbbiak beszerzéséhez nyújt némi segítséget a Zedge.net weboldal saját alkalmazása.

A Zedge.net weboldal erejét, és az onnan elérhető rengeteg tartalmat tulajdonképpen a felhasználók adják. Egy gyors regisztráció után mi magunk is tölthetünk fel képeket és hangokat. Így a nyitóoldal tanúsága szerint mintegy 18 millió felhasználó osztja meg mobil tartalmait. Ebből persze nyilván nem minden használható Androidon, de így is bőven van miből válogatni.

Maga az alkalmazás nem túl bonyolult, de aki szereti cserélgetni a háttérképeit, vagy egyedi hangokat beállítani az egyes eseményekhez, annak rendkívül széles választék áll rendelkezésére. A kezelőfelület egyszerű, de szépen kidolgozott, és láthatóan nem csak a külsőre adtak, hanem a működésre is odafigyeltek. Magától értetődő a funkciók használata, és minden, amire szükség van, egy-két mozdulattal elérhető.

A csengőhangok és háttérképek között kereshetünk kategóriánként, letöltések szerint, de egyedi kereséseket is indíthatunk. A találati listán található csengőhangokat meghallgathatjuk, mielőtt letöltenénk, majd ha letöltöttük, akkor egyből beállíthatjuk valamilyen eseményhez, vagy megoszthatjuk a telefonon található alkalmazások segítségével.

a hangok azonnal kipróbálhatóak Háttérképek

A kedvencnek jelölt képeket, és hangokat az alkalmazás automatikusan szinkronizálhatjuk a weboldallal, így ha épp a weboldalt böngésszük, akkor is lementhetjük a kedvenceinket, és a mobil alkalmazás indítása és a bejelentkezés után egyből megtalálhatjuk ezeket a telefonon is. Aki nem szeretne külön ilyen célból movil alkalmazást letölteni, az használhatja a weboldal mobil változatát is bármelyik mobil böngészőből.

Név: Zedge Ringtones & Wallpapers
Honlap: http://www.zedge.net/
Ár: Ingyenes
Értékelés: 4,43
 • Share