• Google+
  Google+
 • Facebook
  Facebook
 • Twitter
  Twitter
 • E-Mail
  E-mail

Már tesztelik a Gingerbread-et?

Bár az Android felhasználók többsége még arra vár, hogy végre elérhetővé váljon számára az operációs rendszer 2.2-es, Froyo névre keresztelt verziója, az Android háza táján nem áll meg az élet. Már felröppentek pletykák, találgatások a 3.0-s verzióról, amiről tudni vélik, hogy idén év vége felé kerülhet nyilvánosságra, és most újabb forrás bukkant fel, ami azt sejteti, hogy előrébb tart a 3.0, mint sejtettük.

Bizonyára többeknek ismerős a Linpack for Android nevű benchmark alkalmazás, amivel a Dalvik Virtuális Motor sebességét lehet tesztelni. Az alkalmazás futtatása során a teszteredményünket elmenthetjük, illetve megnézhetjük a készítő Greene Computing weboldalán a toplistákat készüléktípusonként, illetve az összesített top 10-et.

A Linpack fejlesztője blogjában arról beszélt, hogy a tesztalkalmazás felhasználói között immár az Android 2.2-es Froyo verzióját futtatók vannak többségben, 43,1%-kal. Ami viszont ennél is érdekesebb, hogy az eredmények között felbukkantak olyan Android verziószámok, amik arra engednek következtetni, hogy szűk körben megindult az Android 3.0, kódnevén Gingerbread (mézeskalács) tesztelése.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

 • Share