• Google+
  Google+
 • Facebook
  Facebook
 • Twitter
  Twitter
 • E-Mail
  E-mail

Alkalmazás telepítés – böngészőből

Az AppBrain.com weboldala eddig is hasznos volt azoknak, akik alkalmazásokat keresnek, és nem akarják a telefonon a Market…hogy is mondjam, nem túl funkciógazdag felületét használni. Az AppBrain.com nagyjából azt tudja, amit ez ember gyermeke elvárna a Markettől, meg egy picit többet; bejelentkezés után összegyűjthetjük a saját alkalmazásainkat, és az AppBrain saját alkalmazásával a telefont szinkronizálhatjuk a weboldallal. A weboldal használatához Google account szükséges, ami az Androidos telefon esetén ugyebár alapból adott.

Szinkronizálás utánMiután az alkalmazást telepítettük a telefonra, a “Manage my apps” lehetőséget választva tudunk szinkronizálni. Ez mindössze pár másodpercet vesz igénybe, ami után a weboldalon is megjelennek a telefonra telepített alkalmazások. Ezekből készíthetünk publikus listát, vagy kitehetjük a weboldalunkra widget formájában. Ha az AppBrain-com weboldalon böngészve olyan alkalmazást találunk, amit szeretnénk telepíteni a telefonra, akkor az alkalmazás leírása mellett található Install gombra kattintva az a weboldalon a listánkba kerül, és a következő szinkronizálásnál a telefonon telepíthetjük.

Az AppBrain azonban most egy lépéssel még tovább ment. Egy ingyenesen letölthető kiegészítővel immáron egyenesen a weboldalról telepíthetjük az alkalmazásokat a telefonra, hasonlóan ahhoz, amit Vic Gundutra mutatott májusban a Google I/O-n. Tehát most, ha egy alkalmazás megtetszik, és a telefonunkon ott az AppBrain alkalmazás az új kiegészítővel, akkor az Install gombra kattintva egy ablak jelenik meg a képernyőn, ahol engedélyezhetjük az átvitelt, és az alkalmazás más települ is a telefonunkra. Nincs többé szükség szinkronizálásra, egy kattintással megoldhatjuk a telepítést. Mindez persze csak az ingyenes alkalmazásokkal működik, mert a fizetési procedúra nincs beépítve az AppBrain alkalmazásába, de biztosra veszem, hogy erre sem kell sokat várnunk.

Telepítésre készen

null
AppBrain App Market letöltés
null
Fast Web Installer Add-On letöltés

Forrás: Androidcentral

 • Share